Locatie en tarieven

Locatie

Gesprekken en Creativiteit vinden plaats op een fijne en bijzondere locatie.

Molenmakershoek 57

7328 JK Apeldoorn

In mijn Atelier of voor de houtkachel in een mooie tot woning omgebouwde loods en een veilige binnentuin.

Toch liever buiten in de natuur? Dan wandelen we langs mijn mooie bultenboom in het bos in Apeldoorn West of over de vlakte in Kootwijk.

Tarieven:

Kennismaking / Intakegesprek
Kosteloos*

Individuele gesprekken
€75,- per gesprek

Partnergesprekken
€112,- per gesprek

*Een kennismakingsgesprek / intake voor coaching is vrijblijvend en gratis als je na dit gesprek besluit niet met de coaching door te gaan. Als je wel begeleid wilt worden, dan maakt dit gesprek volledig onderdeel uit van het coachingstraject. Een goed intakegesprek legt namelijk direct de basis voor een succesvol eindresultaat.

Bovenstaande coaching tarieven zijn inclusief 21% BTW. Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd. Een coachtraject duurt gemiddeld 4 tot 6 gesprekken. Afhankelijk van de coachvraag zijn meer of minder gesprekken mogelijk. Een gesprek duurt ongeveer 1 tot 1 ½ uur.

Helaas is er geen vergoeding vanuit de aanvullende verzekering mogelijk, dit omdat ik mijn eigen methode wil uitdragen In plaats van te voldoen aan vaste regels bij de Beroepsverenigingen.

 

Verwerkingsdag

€125,- inclusief alle materiaal en lunch.

Van 10 tot 16 uur gaan we aan de slag om vanuit je gevoel een Kunstwerk te maken om het verlies fysiek een plek te geven. Als je op welke manier dan ook al met verwerking bezig bent geweest, maar het gevoel hebt dat er nog iets tastbaars ontbreekt, is dit een waardevolle dag.