Ilonka Modderkolk

'Ilonka heb ik leren kennen als een collega met het lef en de creativiteit om ook buiten de gebaande paden samen met mensen op weg te gaan. Ze is in staat om met haar empatisch vermogen praktisch te anticiperen op wensen en mogelijkheden van klanten. Samenwerken met Ilonka is verfrissend. Ze verstaat de kunst om talent te gebruiken om samen een verandering in gang te zetten en een verrassend resultaat te bereiken.' 

Een mooie weergave van wie ik ben en hoe ik werk, geschreven door een voormalig collega..ik hou er van om mensen te 'lezen' en hierdoor de talenten en het karakter van de mensen zelf in te zetten. Uiteindelijk maak jij zelf de verandering en ga je de weg er naar toe zelf vinden.

Ik mag onderweg wat verdieping geven zodat je het gevoel aan kunt gaan en het op een andere manier met je mee kunt dragen, want helemaal loslaten kan en hoeft ook niet. Het is iets wat bij je hoort en waar je mee om kunt gaan als je het op een andere manier 'vastpakt'.

Naast de gesprekken kunnen we gaan wandelen in de natuur, of gaan we creatief aan de slag met schilderen of boetseren. Je hoeft hier geen ervaring mee te hebben, mensen roepen al snel 'ik ben helemaal niet creatief' dit hoeft ook niet, want het gaat om het proces, het werken vanuit je hart. 

Na mijn werk met jongeren bij 'Wonen met Kansen' en als Ambulant Coach bij een Welzijnsorganisatie is het tijd geworden om zelfstandig verder te gaan in mijn heerlijke fijne werkruimte.

Met mijn hart heb ik gekozen om de mensen die verlies te verwerken hebben van een abortus, scheiding of rouw door overlijden bij te staan op mijn manier, verwerking in Kunst, traditioneel in gesprekken of wandelen in de bossen met mooie symboliek en rituelen. 

Naast mijn Coaching en passie voor Kunst en fotografie, wandel ik graag met mijn hond, schilder ik en geef Schilderles ook organiseer ik Teamdagen en verschillende creatieve Workshops. 

Wil je hier meer over weten, kijk dan op www.colorfulpaintings.nl